zondag 11 september 2016

Mijn hart en andere zwarte gaten

Vorige week zaterdag was weer de eerste bijeenkomst van dit schooljaar, en voor die bijzondere gelegenheid hadden we een verrassing voor de aanwezigen: exclusieve goodiebags! Daarin zaten onder andere een raspberryreaders-boekenlegger en een frambozenmacaron.




Met vijf mensen, macarons, vlierbloesemlimonade, koekjes, en nog andere versnaperingen, hebben we *ahem* heel veel over het boek gepraat. De meningen over Mijn hart en andere zwarte gaten liepen uiteen. Sommigen vonden het boek 'wel leuk', en één iemand vond het heel stom. Het einde was voorspellend, en de weg ernaartoe sprak ook niemand echt aan. Variërend van een 3,5 tot een 6 gaven we het boek gemiddeld een 5,4. 

Behalve over het boek en onze vakantieavonturen hadden we het ook gehad over wat we gelezen hadden deze zomer. Aan iedereen hadden we de vraag gesteld: wat was het beste en het slechtste boek dat je gelezen hebt deze zomer?

Als één van de beste boeken kwam The Rosie project naar voren, dat wordt dan ook het boek dat we voor volgende keer lezen. Het is optioneel om dit boek te lezen. Je kan er dus voor kiezen om mee te lezen met The Rosie project. 

Wij hebben nu alweer zin in oktober!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten